Stichting Leergeld Lelystad

Postbus 587

8200 AN Lelystad

Mob. : 06 17 508 654
E-mail : info@leergeld-lelystad.nl
URL : www.leergeld-lelystad.nl
IBAN : NL86 RABO 0121 8542 72

Steun ons!

Sponsoring, schenkingen en donaties

In het afgelopen jaar hebben wij vele aanvragen behandeld. Voor de betrokken kinderen resulteerde dit in bijvoorbeeld het betalen van schoolreizen, schoolexcursies, leermaterialen en het verstrekken van laptops en fietsen.

In Lelystad gaat het om meer dan 1900 kinderen die, gezien de inkomenssituatie van het gezin, voor onze hulp in aanmerking zouden kunnen komen.

"Leergeld Lelystad" is voor de realisatie van de hulp aan de kinderen afhankelijk van sponsoring, schenkingen en donaties.

Wij verwachten gezien de huidige economische situatie dat de stroom aanvragen sterk gaat toenemen en om al deze aanvragen te kunnen honoreren is veel geld nodig. Daarom zijn deze personen, bedrijven en instanties heel belangrijk voor ons.

"Leergeld Lelystad" is o.a. dank verschuldigd aan de op de volgende pagina genoemde instanties, bedrijven of individuele initiatieven voor het beschikbaar stellen van fondsen, bedragen en/of goederen.

U kunt ons op verschillende manieren sponsoren. Eénmalig of structureel. Het is goed om te weten dat Leergeld Lelystad de ANBI status heeft.

Wij kunnen uw naam in verschillende publicaties of persberichten noemen. Ook kan uw logo hier geplaatst worden. Heeft u interesse om sponsor van "Leergeld Lelystad" te worden en wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Dan kunt u contact opnemen met de algemene telefoonlijn 06 17 508 654.