Stichting Leergeld Lelystad

Postbus 587

8200 AN Lelystad

Mob. : 06 17 508 654
E-mail : info@leergeld-lelystad.nl
URL : www.leergeld-lelystad.nl
IBAN : NL86 RABO 0121 8542 72

Over Leergeld

Leergeld is een landelijke organisatie, bestaande uit lokale stichtingen, die steun verlenen aan schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Door een zwakke inkomenssituatie van hun ouders of verzorgers kunnen sommige kinderen moeilijk deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten.

Voor Leergeld geldt: Nu meedoen is straks meetellen!

Leergeld Lelystad, als onderdeel van de landelijke organisatie (actief in 100 plaatsen), steunt schoolgaande kinderen van ouders met lage inkomens, die woonachtig zijn in de gemeente Lelystad.

Ouders en verzorgers die wonen in de gemeente Lelystad met een inkomen op het niveau van bijstand kunnen bij Leergeld Lelystad hulp aanvragen via het aanvraagformulier. De aanvragen kunnen verder variƫren van een aanvraag voor schoolse en buitenschoolse activiteiten, fiets, computer, etc.

U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 175 08 654 of via het Contactformulier of Aanvraagformulier.

Leergeld Lelystad werkt nauw samen met de gemeente Lelystad en verwijst de aanvragers eventueel eerst door naar de voorliggende voorzieningen die de gemeente biedt.

Voor aanvragen voor sport en/of lessen op cultureel en muzikaal gebied kunt u zich melden bij het JeugdSportFonds of het JeugdCultuurFonds.